יום רביעי, 29 באפריל 2015

עוגת פרח תפוזים

החלושס שלי זה תבניות אפיה.....השקעה בתבנית מיוחדת זה מאסט...!!! אין ספק שכל עוגה , הפשוטה ביותר, נראית מעולה (מה שמזכיר לי לעשות סדר במחסן)....
והפעם עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס!!!






מצרכים לתבנית מס' 24
4 ביצים L
1-1/2 סוכר (חד פעמית לשתייה קרה)
3/4 כוס שמן קנולה(חד פעמית)
1 מקל וניל
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי (חד פעמית)
3  כוסות קמח רגיל (חד פעמית)
1 שקית אבקת אפייה
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
100 גר' שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה(7 דקות) מוסיפים את השמן בהדרגה תוך ערבוב איטי.
מוסיפים מקל וניל,ומיץ תפוזים,מנפים קמח ואבקת אפיה ומוסיפים לתערובת הנוזלית.
מקמחים מעט את השוקולד צ'יפס ואגוזי המלך (שלא ישקעו בתחתית) מוסיפים שוקולד צ'יפס ואגוזי מלך ומערבבים בתנועות קיפול.
משמנים את התבנית עם מעט חמאה מוסיפים את התערובת ומשטחים.
מכניסים לתנור ל-45 דקות.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...