יום שבת, 16 במאי 2015

עוגת שוקולד עשירה

"שוקולד הוא המאכל היחיד שמסמל יוקרה,נוחות,

חושניות,סיפוק ואהבה" (קרל פטשקה)


מצרכים - לתבנית מס' 24

150 גר` שוקולד מריר
150 גר` חמאה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים L
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות קורנפלור
1 כפית נס קפה/אספרסו

לציפוי
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר` שוקולד מריר
2 כפות ריבת חלב


אופן ההכנה
ממסים שוקולד וחמאה במיקרוגל,ומצננים מעט.
מוסיפים סוכר ומערבבים טורפים פנימה את הביצים,קמח ,אבקת אפייה, קורנפלור,ואבקת נס קפה,וטורפים כמה שפחות.
משטחים בתבנית משומנת ואופים 35 דקות ב-170 מעלות, מצננים.


הציפוי
מחממים בסיר קטן שמנת מתוקה לסף רתיחה,מוזגים על השוקולד ומערבבים מוסיפים ריבת חלב.
יוצרים גומות על העוגה בעזרת כף עץ ומוזגים מעל לעוגה.
מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות הציפוי,לפני ההגשה.

***מקור המתכון של קארין גורן

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...