יום שני, 11 במאי 2015

דג אמנון קוביות גזר וגמבה


כידוע בני משפחתי לא מוותרים על הדג בערב שישי, ולא משנה איפה אנחנו .
גם אם אנחנו מתארחים ,ידוע וברור שאני מביאה דגים או שהמארחת מכינה במיוחד. ואם כבר דגים בואו נגוון במעט כל פעם עם תוספת אחרת...
אפשר עם פול ירוק, או תפוחי אדמה ,ואפשר רק עם גזר חתוך לרצועות עבות וגרגרי חומוס .והפעם הכנתי עם קוביות גזר וגמבה ,ותוספת של רסק עגבניות שמוסיפים כשמכינים חריימה,והרוטב טעים מאוד!!!

מצרכים
4 מנות
1/2 כוס שמן קנולה
2 גמבה אדומה חתוכה קוביות
1 פלפל ירוק חריף פרוס
1 גזר חתוך לקוביות
4 שיני שום שלמות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף אריסה
1 כף לימון כבוש
1 כף פפריקה חריפה
1/4 כפית כורכום
1 וחצי כפות כמון
1 כף מלח
4 פלפל יבש חריף/מתוק
1 כף רסק עגבניות
4 פילה אמנון
צרור כוסברה קצוץ

אופן ההכנה

מחממים שמן קנולה בסיר רחב. מטגנים את הגמבה, הפלפל החריף, קוביות הגזר והשום, עד לריכוך.
מתבלים מוסיפים אריסה,לימון כבוש,רסק עגבניות וחצי כוס מים ומערבבים מוסיפים פלפלים יבשים,מבשלים על להבה נמוכה במשך 15 דקות.
מוסיפים את פילה הדג לרוטב ומבשלים כחצי שעה עד שרוב הנוזלים מתאדים ונישאר רוטב סמיך.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...