יום שישי, 15 במאי 2015

עוגת וניל עסיסית


מצרכים

6 ביצים שלמות

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן קנולה

1 שמנת מתוקה 38%

2 כוסות קמח רגיל

1 כף אבקת אפיה

1  חב` אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס קוקוס


לשימון התבנית

10 גר ` חמאה רכה מאוד

2 כפות סוכר


אופן הכנה

מקציפים ביצים,וסוכר במהירות גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה,ובהירה,מוסיפים

את השמן בזרם דק .

מוסיפים את השמנת תוך כדי הקצפה מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את

הקמח,אבקת האפייה,אינסטנט וקוקוס מקציפים לאט עד קבלת תערובת אחידה(לא להקציף יתר על המידה)

משמנים את התבנית ביסודיות ומוסיפים סוכר למניעת הידבקות

אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות מצננים לחלוטין והופכים את העוגה על צלחת הגשה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...