יום רביעי, 20 במאי 2015

מאפה בצק פילו תרד וגבינות







מצרכים:

500 גר` חבילה עלי פילו              

200 גר` עלי תרד

1 בצל

200 גר` גבינה בולגרית במליחות מעודנת

200 גר` גבינה טוב טעם

2 ביצה (1 למריחה)

1/4 כוס קמח

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כוס שומשום

1/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

מוציאים את עלי הפילו מהמקפיא לילה קודם,מפשירים במקרר.

מניחים בסיר רחב מעט שמן ,ומטגנים בצל עד להזהבה.

מוסיפים את עלי התרד מערבבים מעט, מצננים.

מערבבים את הגבינות,ביצה,קמח,מלח ,פלפל ,והתרד

מניחים את עלי הפילו על נייר פרגמנט ,ומורחים שמן היטב על כל הריבוע עד לכיסוי מלא.                

מכווצים את עלי הפילו בשני צדדיו (נוצר פפיון כמו בתמונה).

שמים באמצע כף מהמלית ומגלגלים בעדינות.

מורחים שמן,ביצה, ושומשום מעל.

מעבירים לאפיה ב-180 מעלות כ-30 דקות.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...