יום חמישי, 21 במאי 2015

פאי גבינה ופירות יער

את הפאי הזה החלטתי להכין למרות שבני משפחתי לא ממש "מתים" על פירות יער חוץ ממני כמובן!! 
אז במקור יש פירות יער בתוך העוגה ומחוצה לה.....כדי שכולם יטעמו מהעוגה הכנתי רוטב פירות יער וניקדתי 
"בקטנה"העברתי קיסם בין הנקודות וזה מה שיצא !!!


מצרכים לפאי מס' 26
לבצק
100 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס אבקת סוכר
1 ביצה (L)
280 גר' קמח רגיל
לרוטב פירות יער
200 גר' פירות יער קפואים (לפי טעמכם)
1/2 כוס סוכר
למלית גבינה
400 גר' גבינת שמנת 5%
2 ביצים (L)
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח רגיל
2 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון
1 סוכר וניל
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
אופן ההכנה
בקערה מערבבים חמאה מומסת ואבקת סוכר שתי דקות
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים קמח ומערבבים ביד עד לקבלת בצק אחיד
משמנים את התבנית מכינים גלילם מהבצק ממצימידים לדופן התבנית ממשיכים סביב
ובתוך התבנית,מעבירים למקפיא עד להכנת המלית והרוטב (אין צורך באפייה מוקדמת)
להכנת הרוטב-מכניסים לסיר את פירות היער והסוכר ומביאים לרתיחה ,מבשלים כ-10 דקות ומסננים
להכנת המלית-מערבים את כל החומרים ומשטחים על הבצק 
מעבירים את הרוטב לשקית או בקבוקון עם פייה צרה ומנקדים סביב ,מעבירים עם קיסם בין הנקודות
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-30 דקות משאירים בתנור כבוי עוד 10 דקות

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...