יום רביעי, 27 במאי 2015

כרוב במילוי אורז ובשר הודו

את המתכון הזה אתם חייבים....חייבים... לנסות!! זה לא עוד כרוב ממולא באחריות!!! למה אני מתעקשת אתם שואלים?כי לקראת סוף הבישול ממשיכים לבשל אותו בתנור עם מכסה פתוח ואז....בוםםםם!!זה כל ההבדל!!בכלל כדאי להמשיך בישול ארוך בתנור, עוד רבע שעה כל הטעמים מרוכזים ויוצא טעים!!!!



מצרכים למילוי
500 גר' בשר הודו טחון
צרור כוסברה
כרוב בינוני למילוי
כוס אורז לא מבושל
1 בצל בינוני
כף רסק עגבניות
כפית ראס אל חנות
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
רוטב
4 עגבניות קלופות חתוכות /קופסת עגבניות שלמות
1 בצל בינוי
2 כפות רסק
2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
3 כפות שמן
אופן ההכנה
מוציאים את הליבה ומכניסים את הכרוב למים רותחים, בזהירות כ-15 דקות.
מוציאים ומעבירים לקערית עם מים קרים, ל-10 דקות.
מורידים את העלים ,מסירים את החלק הקשה, ומניחים בצד עד להכנת המלית.
מערבבים  את מצרכי המילוי, פורסים עלה של כרוב  וממלאים, שמים כף מתערובת הבשר
מקפלים  ומניחים בצד עד להכנת הרוטב.
אם נישאר בשר מכינים קציצות ומניחים בסיר עם הממולאים.
בינתיים מכינים את הרוטב,מטגנים עם השמן בצל, מוסיפים את העגבניות החתוכות, מערבבים מוסיפים
רסק,מים,סילאן  ותבלינים מבשלים כ-15 דקות.
מביאים לרתיחה ,ומוסיפים את עלי הכרוב הממולאים,מנמיכים להבה ,ומבשלים כ-30 דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות, ומבשלים עם מכסה פתוח עוד כ-15 דקות.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...