יום שישי, 29 במאי 2015

עוגת ביסקוויטים זה כל הסיפור

במסע הקניות הקבוע מצאתי פתי בר בטעמים חדשים שוקולד מריר וקרמל, ומה מתאים יותר להכנת עוגת ביסקוויטים?אז שילבתי את שניהם עם קרם וניל מעל לביסקוויט שוקולד,וקרם שוקולד מעל לביסקוויט קרמל ואם זה לא מושחת  מספיק,גילפתי שוקולד לבן/מריר מעל לכל הטעים הזה.
 עוגה לעצלנים כבר אמרנו? 10 דקות ....תכינו כפיות!!!!







   לתבנית חד פעמית בינונית
מצרכים

250 גר' ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר
250 גר' ביסקוויטים בטעם קרמל
 1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב

לציפוי
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב

לקישוט
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר


אופן ההכנה

מניחים ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר בשכבה הראשונה,מרטיבים עם שתי כפות אספרסו .

מקציפים אינסטנט וניל, שמנת מתוקה ,וכוס חלב לקצפת יציבה ,מורחים בשכבה הראשונה.

מניחים ביסקוויטים בטעם קרמל ,מרטיבים מעט עם אספרסו ,מקציפים שמנת מתוקה ,אינסטנט

שוקולד, וחלב לקצפת יציבה, מורחים על השכבה השנייה חוזרים על תהליך המריחה עד ליצירת7 
  
שכבות ביסקוויטים ,מסיימים עם הקרם וניל.

מגלפים עם קולפן שוקולד לבן ומריר ומפזרים מעל.

מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.

   

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...