יום ראשון, 10 במאי 2015

לזניה גבינות תרד ופטריות

לזניה מופלאה במילוי גבינות,תרד,פטריות,ורוטב עגבניות פיקנטי!!




מצרכים
קופסת לזניה (Barilla)
 1 גבינה 5%
1 קופסת תרד
100 גר' גבינת צ'דר מגוררת
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
200 גר' גבינת עמק מגוררת
100 גר' בולגרית מגוררת
1 קופסת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1 בצל סגול קצוץ דק
2 ביצים
1 קופסת עגבניות מרוסקות (mutti)
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית צ'ילי גרוס
אגוז מוסקט
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
1 כפית  אורגנו יבש
עגבנייה חתוכה לפרוסות
אופן ההכנה:
בסיר מחממים שמן ומוסיפים בצל קצוץ,מזהיבים מעט מוסיפים פטריות מערבבים עד לריכוך ומוסיפים את עלי התרד. מקפיצים מעט מעבירים לקערית ומצננים. מוסיפים גבינה לבנה,חצי מכמות הצ'דר,בולגרית,גלעד,וחצי מכמות גבינת עמק מוסיפים ביצים,מתבלים בפלפל שחור גרוס,אגוז מוסקט מערבבים היטב. שופכים את תוכן העגבניות המרוסקות לסיר מוסיפים צ'ילי,פפריקה,ואורגנו ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות לוקחים תבנית פיירקס או כל תבנית שרוצים (חד פעמית בינונית )ומשמנים אותה מסדרים שכבה של דפי לזניה מעל רוטב עגבניות מעל תערובת גבינות תרד ופטריות ושוב חוזר דפי לזניה. אני עושה 3 קומות. לבסוף מפזרים כמות נדיבה של גבינה צהובה וצ'דר ופרוסות עגבנייה.
אופים 180 מעלות בין 45 דקות לשעה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...