יום שבת, 9 במאי 2015

לביבות כרובית ובצל ירוק

לביבות כרובית פריכות עם בצל ירוק ותבלינים טעימות מאוד בטיגון ...אפשר גם לאפות אותן !!












  
מצרכים ל-20 לביבות
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים
2  גבעולי בצל ירוק חתוך לפרוסות
2 ביצים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
2 כפות פירורי לחם
1/2 כוס קמח תופח
1/4 ליטר שמן לטיגון
אופן ההכנה
מעבירים לסיר את הכרובים עם כפית מלח ומבשלים עד לריכוך חלקי כ-20 דקות
מסננים את הכרובית ומצננים כ-5 דקות
מעבירים למעבד מזון וטוחנים לא דק מידי
מוסיפים את הביצים ,הקמח,פירורי לחם,מלח,פלפל ,ובצל ירוק
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויציבה
מחממים שמן בסיר רחב
לוקחים מעט מהתערובת ויוצרים לביבות  מניחים בעדינות בסיר ומטגנים עד להשחמה
(לא נוגעים בלביבה עד שהיא מתייצבת שלא תתפרק) הופכים לצד השני ממשיכים לטגן ומוציאים
 לנייר סופג
מטבל גבינת שמנת
1/2 קופסה גבינת שמנת 5%
2 כפות מי סודה
1 מלפפון חתוך לקוביות
1 כף מיץ לימון
1/4 כפית מלח
1 שן שום כתוש
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מוסיפים לגבינה מי סודה מערבבים היטב
מתבלים במלח פלפל שום ולימון  מוסיפים מלפפון מערבבים ומתענגים

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...