יום חמישי, 28 במאי 2015

קרמשניט מנה אישית



את העונג הבא אני מכינה כשאין לי כוח או שיש יותר מידי בחושות בשבועות האחרונים 
והפעם יש קיצורי דרך ועם הכי פחות כלים ללכלך ואת זה אני ממש אוהבת!!!!






    


מצרכים ל-30 יח'
חבילת בצק עלים בטעם חמאה/מרגרינה
אינסטנט פודינג וניל צרפתי/קרם פטיסייר (מוכן של מימונס)
1 כוס חלב
2 שמנת מתוקה 38%

1 ביצה למריחה
1/2 כוס סוכר


מעט אבקת סוכר


אופן ההכנה
מחממים תנור אפיה ל-200 מעלות.
מרדדים מעט את הבצק ,וחותכים לריבועים עפ"י רצונכם אני הכנתי 10*10,או קורצים עיגולים.
מניחים נייר אפיה בתבנית, ומחוררים עם מזלג את ריבועי הבצק.
מורחים ביצה ובוזקים סוכר מעל ,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 15-20 דקות עד להזהבה ומצננים.


לקרם מס' 1
מקציפים 1 קרם פטיסייר 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
פותחים בעדינות כל ריבוע בסכין ומזלפים פנימה את הקרם.


לקרם מס' 2

מקציפים 1 אינסטנט 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה לקצף יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.








אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...