יום שלישי, 12 במאי 2015

סלט עלי מנגולד וגרגירי חומוס - פיקנטי

           



מצרכים
2 חבילות עלי מנגולד
1 קופסת שימורים חומוס גרגרים/200 גר' חומוס שהושרה ובושל
מיץ מלימון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1/4 כפית כמון
4 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן קנולה




אופן ההכנה
קולפים את עלי המנגולד ומפרידים מהגבעולים, את העלים קוצצים דק ואת הגבעולים לפרוסות דקות.
מעבירים למחבת רחבה מוסיפים לשמן חם,מאדים תוך כדי ערבוב עד לריכוך העלים והגבעולים.

מסננים מנוזלים את החומוס ומוסיפים לתבשיל,מוסיפים את התבלינים ולימון, מערבבים כל הזמן.

בודקים טעמים ומבשלים כרבע שעה עד לאידוי רוב הנוזלים .


***אפשר להוסיף קציצות בקר או עוף,להוסיף מים לתבשיל להרתיח ולהוסיף קציצות או עוף.מכאן

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...