יום שני, 1 ביוני 2015

מרק שעועית באריסה




                                                                      בלי בשר



מצרכים

800 גר' שעועית לבנה קפואה (סנפרוסט)/3 כוסות מושרות יום לפני
300 גר' בשר מס' 5 חתוך לקוביות (צלי כתף)
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 בצל שלם(לבישול עם הבשר)
2 פלפל אנגלי
2 עלה דפנה
3 שיני שום שלמים
1 כף אריסה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כף מלח
200 גר' רסק עגבניות
3 עלים וגבעולי כרפס חתוכים לרצועות
3 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס
ציר בשר/ או אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר עם בצל ,פלפל אנגלי, ועלי דפנה, בתוך סיר כשעה /עד לריכוך מסננים
ושומרים את הציר למרק.
מטגנים בצל ,וכרפס עד להזהבה כ-10 דקות.
מוסיפים את הציר של הבשר,רסק עגבניות ,פפריקה,מלח,כמון,פלפל שחור גרוס,שום ואריסה,
 מערבבים עד לרתיחה, מבשלים כרבע שעה.
מוסיפים את הבשר והשעועית, ומבשלים כשעה, אם יש צורך מוסיפים מים מתקנים תיבול.
   

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...