יום שני, 15 ביוני 2015

עוגת שוקולית שכולם אוהבים

מחפשים עוגה למסיבת יום הולדת לקטנים?לגדולים?לגננת?למורה?בקיצור העוגה הכי קלילה ,בלי להפריד ביצים, הכל בקערה,ללא טרחות מיותרות. מה אגיד לכם?עוגה משו משו!!!!



לתבנית בגודל 24
מצרכים:
5 ביצים
1-1/4 כוסות סוכר(חד פעמית שתייה קרה)
3/4 כוס אבקת שוקולית
1 שמנת מתוקה 38%
1 כף אינסטנט וניל
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן(חד פעמית שתייה קרה)
300 גר' קמח (3 כוסות חד פעמי לשתייה קרה)
1 שקית אבקת אפיה

ציפוי

100 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:
להקציף ביצים שלמות (ללא הפרדה)וסוכר לקרם תפוח ובהיר כ-7 דקות.

להוסיף שוקולית,שמנת מתוקה,אינסטנט,סוכר וניל,שמן,ולבסוף לנפות את הקמח ואבקת אפיה ולהוסיף לבלילה לערבב עד לאיחוד החומרים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 ולאפות כ-45 דקות לצנן.
להמס במיקרוגל שמנת ושוקולד לתערובת אחידה,לצקת את הקרם על העוגה,לפזר
אבקת סוכר ולהעביר לקירור.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...