יום חמישי, 18 ביוני 2015

פילו במילוי בשר וצנוברים


אפשר גם גליל ארוך




מצרכים
תבנית עגולה 24 ס"מ

חבילת עלי פילו (שהופשרו לילה לפני)

למלית
500 גר` בשר הודו טחון/בקר
1 בצל בינוי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית מלח
50 גר' צנוברים קלויים על מחבת יבשה
1/4 כפית פלפל שחור
3 כפות פירורי לחם
3 כפות שמן קנולה
1/2 פלפל צ`ילי אדום חריף קצוץ דק

1 כפית שומשום לזרייה

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר, מערבבים ומפוררים, מוסיפים צ`ילי ותבלינים ומבשלים
עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים צנוברים מערבבים.
מסדרים את עלה הפילו, מורחים שמן, מפזרים כף פירורי לחם, מוסיפים עוד עלה פילו מניחים בשר לאורך העלה וסוגרים לגליל.
מכינים 4 גלילים לפי גודל התבנית מסדרים בצורת ספירלה בתבנית.
מורחים שמן מעל ומפזרים שומשום.

אופים ב- 170 מעלות כ- 20 דקות.

***רצוי לאכול את המאפה חם


           
                              

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...