יום רביעי, 17 ביוני 2015

בייגלך עם שומשום



מצרכים ל-90 יח'

1 ק"ג קמח פחות כוס
1-1/2 כפות מלח
200 גר' חמאה/מחמאה
3/4 כוס שמן(חד פעמית)
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס מים פושרים
לציפוי
1 ביצה בגודל L
2 כפות מים
1 כוס שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכניסים לקערת המיקסר קמח ושמרים, מערבבים מעט.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים לפי הסדר הרשום, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
לוקחים פיסות קטנות מהבצק ,ומגלגלים לגלילים וסוגרים היטב כל גליל לעיגול.
טורפים את הביצה והמים ,ומניחים את השומשום בצלחת שטוחה.
טובלים כל עיגול בביצה, ואחר כך בשומשום ,מניחים בתבנית ואופים כחצי שעה עד להזהבה קלה.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...