יום שלישי, 30 ביוני 2015

בייגלה מתוק - רוסקיטאס

מוקדש לאימי ז"ל שנפטרה ב- י בסיון תשס"ו

אימא יקרה!
הזמן חולף עובר לו... (תשע שנים)
והנה אנחנו פה מגיעים לאזכרה
כדי לזכור ולא לשכוח....
רק תמונות וזיכרונות נותרו
בתודעתנו....
פה ושם עולות בנו תחושות של מה היה אילו ???אבל המציאות מחזירה אותנו
בחטף למקום הריק, החסר שאת כבר לא איתנו וזו עובדה.
תהיה נשמתך במנוחת עולמים בשקט ובשלווה....ועלינו תגן ותשמור מכל משמר.

רוסקיטאס מתוק אימי ז"ל נהגה להכין בפורים.






מצרכים
3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים 1 כפית גרדת תפוז
¾ כוס שמן קנולה
20 גר` אבקת אפייה
20 גר` סוכר וניל
550 גר` קמח

לסירופ סוכר
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
כף מיץ לימון

שמן קנולה לטיגון עמוק
100 גר' קוקוס

אופן ההכנה:
בקערה רחבה לערבב 3 ביצים שלמות, וכוס סוכר עד לקבלת בלילה בהירה.
מוסיפים חצי כוס מיץ תפוזים, גרדת תפוז,שמן,אבקת אפייה,וניל וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק דביק.
להניח בצד כ- 20 דקות.
לוקחים חתיכות קטנות מהבצק ,יוצרים כדורים קטנים עם חור באמצע.
מחממים שמן עמוק, ומטגנים עד להשחמה. מוציאים ומניחים על נייר סופג מכניסים לסירופ וטובלים בקוקוס.

לסירופ סוכר:
לבשל את כל מרכיבי סירופ הסוכר עד שהתערובת מסמיכה.

** יש להכין את הסירופ לפני הטיגון





אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...