יום רביעי, 10 ביוני 2015

מרק כתומים

  מרק כתום חמים ,מירקות כתומים טריים ועשירים בבטא- קרוטן, החיוני למערכת החיסונית.




מצרכים
1/2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
1 דלורית בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
1 תפוחי אדמה חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים גס
2 בטטה בינוניים חתוכים גס
5 שיני שום כתוש
1 כפית מלח
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
עירית לקישוט
לרביכה
1/2 כוס מים
2 כפיות קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מעבירים לסיר גדול ורחב את כל הירקות, ויוצקים מים עד לכיסוי.
מבשלים כ-1/2 שעה עד לריכוך כל הירקות.
מוסיפים שום,פלפל שחור,מלח,וכמון מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות.
מועכים את הירקות למחית חלקה ,עם בלנדר מוט/מועך ידני ,מחזירים להמשך בישול.
מערבבים את חומרי הרביכה ,מוסיפים למרק מערבבים היטב ומבשלים עוד כ-20 דקות.
מגישים עם עירית קצוצה.




אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...