יום חמישי, 4 ביוני 2015

ברכת הבית

ניסיון ראשון בזילופים ודפים אכילים....עם מעט עזרה וסרטונים ב-youtube הצלחתי להכין עוגה לחנוכת בית 
מה שבטוח העוגה טעימה מאוד...עוגת שוקולד עסיסית מאוד וקרם וניל.




מצרכים לתבנית מס' 24
3 ביצים בגודל L
1/2 כוס שמן(חד פעמית)
1 כוס מיץ תפוזים
1-1/2 כוסות מים
100 גר' אבקת סוכר
3/4 כוס קקאו
2 ו-1/2 כוסות קמח (חד פעמית לשתייה קרה)
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתיה
לזילוף
500 מ"ל שמנת צמחית 20%
1 קופסה אינסטנט וניל
סוכריות צבעוניות
דף אכיל ברכת הבית
אופן ההכנה
מחממים תנור אפיה ל-160 מעלות
במיקסר מקציפים ביצים,שמן,מיץ תפוזים,מים, אבקת סוכר,וקקאו
במהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים
מוסיפים קמח מנופה ,אבקת אפייה ,ואבקת סודה לשתיה מערבלים עוד דקה עד לתערובת אחידה
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות מצננים
מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה חוצים את העוגה לשניים מורחים שכבה עדינה ומניחים את השכבה העליונה
מצפים גם את דפנות העוגה ומעל ומיישרים עם פלטה מעבירים למקרר לשעה לפחות
מעבירים את הקרם שנותר לשקית זילוף עם צנתר לזילוף מלמלה ומתחילים לזלף סביב לעוגה בקווים ישרים
מניחים את הדף האכיל במרכז העוגה ומפזרים סוכריות סביב
חשוב!!!!לא להכניס את הדף האכיל למקרר (זה מבצק סוכר )!!!להניח על העוגה לפני המסירה ללקוח


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...