יום שלישי, 9 ביוני 2015

צלי בשר ופטריות



מצרכים

1 ק"ג בשר בקר מס` 5
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
2 בצלים פרוסים
2 כפות שמן קנולה
2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
3 גבעולי כרפס
3 עלי דפנה
1 כפית כורכום
4 גרגרי פלפל אנגלי
1 כפית מרק עוף
1 כף סוכר חום

אופן ההכנה
 לילה לפני מבשלים את הבשר (שלם)בסיר עם 2 גרגרי פלפל אנגלי , בצל שלם,
3 עלי דפנה,מעט כורכום כשעתיים עד לריכוך,מצננים מכניסים ללילה למקרר.
 פורסים את הבשר לפרוסות של 1 ס"מ.
 מטגנים את הבצל  עד הזהבה קלה ,מוסיפים את הסוכר, וממשיכים לטגן
 עד השחמה.מוסיפים שתי כוסות מים מביאים לרתיחה ,מוסיפים כורכום,מרק
 עוף, פלפל אנגלי,גמבות,גזר ,כרפס,פטריות ,ומעל את פרוסות הבשר.
  מבשלים כ-45 דקות על להבה נמוכה,מוסיפים את הפטריות ,ומבשלים עוד 10 דקות.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...