יום שלישי, 30 ביוני 2015

קישואים עגולים ממולאים בשר

קישואים עגולים ממולאים בשר,אפשר להוסיף חצי כוס אורז/בורגול ברוטב עגבניות פיקנטי.



מצרכים
10 קישואים
למילוי
750 גר' בשר בקר טחון
צרור כוסברה
1 בצל
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית ראס אל חנות
לרוטב
2 בצלים קצוצים
1 קופסת עגבניות חתוכות של  mutti
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפיות מלח
3 גבעולי כרפס קצוץ דק

אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון בצל וכוסברה מוסיפים לבשר,עוד מוסיפים מלח,פלפל לבן,כורכום,וראס אל 
חנות,מערבבים ומניחים בצד עד להכנת הקישואים.
חותכים את החלק העליון ושומרים לכיסוי הקישואים.מרוקנים את הקישואים מהתוכן קוצצים דק ושומרים
 בצד. ממלאים את הקישואים בבשר,ואם נשאר מכינים קציצות ומוסיפים לסיר.
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים  כרפס קצוץ דק מערבבים מוסיפים את העגבניות ,פפריקה מתוקה 
חריפה,ומלח. מערבבים היטב כ-10 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה,מניחים את הקישואים בסיר ,מבשלים כשעה על להבה
נמוכה עד לספיגת הנוזלים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...