יום שבת, 6 ביוני 2015

מאפינס שיבולת שועל וסילאן

כבלוגרית אני מקבלת מוצרים חדשים/ישנים להתנסות... לפעמים אני מוותרת מראש כי יש מוצרים שלא ינוסו כי אני לא אוהבת. אני מאוד אוהבת לשלב שיבולת שועל בכל מיני תבשילים  מלוחים,מתוקים וכו' הפעם הכנתי  מאפינס מקמח מלא,סילאן ,פירות יבשים...
      

 קוואקר-טעים בכל בוקר מחדש,קוואקר הינו מקור נהדר לפחמימות מלאות, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן, מגנזיום ועוד מגוון ויטמינים מקבוצהשיחדיו תורמים לארוחת בוקר מאוזנת עם מגוון רכיבי תזונה.  Quaker Oatsהינו המותג המוביל בעולם למוצרי שיבולת שועל.מזה 130 שנה, מביא המותג את הבריאות של הקוואקר למליוני צרכנים ברחבי העולם.הסיבים התזונתיים תורמים לתחושת שובע לאורך זמן, והפחמימות המורכבות מתפרקות בצורה איטית  יותר בגוף-ומסייעת בשמירה על רמת הסוכר בדם.


מצרכים ל-16 יחידות
2 כוסות קמח מלא(חד פעמיות)
1 כוס שיבולת שועל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס חמוציות יבשות ללא סוכר
1 כוס פירות יבשים (עפ"י בחירתכם)קיווי,קוקוס,משמש חתוכים לקוביות
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סילאן
1/2 כפית מלח
3/4 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/4 כוס רסק תפוחים ללא סוכר
16 תבניות מנייר למאפינס
לקישוט
רצועות קוקוס
חמוציות
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה קמח,אבקת אפיה,מלח,שיבולת שועל,סוכר חום,ופירות יבשים.
בקערה נפרדת טורפים רסק תפוחים,סילאן,שמן,מיץ תפוזים,וביצים לתערובת אחידה
מוסיפים את הנוזלים לקערת הקמח ומערבבים עד שהקמח נבלע בתערובת(לא יותר מדי).
ממלאים את התבניות שלושת רבעי גובה,מניחים רצועות קוקוס וחמוציות מעל,ואופים
 כ-30 דקות.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...