יום חמישי, 11 ביוני 2015

עוגת סולת צנוברים וקינמון



מצרכים לתבנית מס' 24
400 גר` סולת
1 כף קמח
1 כוס סוכר
100 מ"ל שמנת מתוקה
1 ביצה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים דק
1  שקית אבקת אפיה
1 יוגורט טבעי(200 מ"ל)
1 שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל)
 50 גר` אגוזי צנוברים לקישוט
מעט קינמון
לסירופ סוכר
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית חד פעמית/עגולה בקוטר 24 ס"מ בחמאה, ומפזרים אגוזי מלך גרוסים.
מערבבים  בקערה גדולה שמנת חמוצה, יוגורט,שמנת מתוקה ,וסוכר היטב עד להמסת הסוכר
 מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים סולת,קמח,ואבקת אפיה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית מיישרים ,מפזרים סביב את הצנוברים והקינמון.
 אופים כ-40 דקות  עד שהעוגה שחומה.
מרתיחים מים וסוכר ,מנמיכים מערבבים כל הזמן עד לקבלת סירופ סמיך מוסיפים מיץ לימון
שופכים על העוגה בעודה חמה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...