יום רביעי, 1 ביולי 2015

סלט סביח - במטבח עם אלמוג

מדי פעם אני רוצה לשתף אתכם במתכונים ממטבחו של אלמוג הסטודנט שלי.בכל פעם כשאני שואלת את אלמוג מה להכין לך לשבוע הבא והוא לא עונה אני מבינה שיש מתכון חדש על הפרק. למרות הלחץ לפני מבחנים הוא לא מוותר, וחברו לחדר מחכה בקוצר רוח למנה הבאה. הפעם קיבלתי תמונות ולא האמנתי בכל פעם הוא מפתיע אותי..."מה הכנת? "חציל חומוס פטריות,מוקפץ בפרסייד(טוב רצתי לגוגל)ביצה קשה מגוררת,טחינה עם כוסברה ושום...וכל זה ע"ב סלט קר של עגבניות מלפפונים ובצל חתוכים לקוביות קטנות,טוב תודו זה ניראה מעולה!!!וטעים!!!



מצרכים ל-3 מנות
לרוטב פרסייד

3 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2 שיני שום כתושות

1 חציל חתוך לקוביות קטנות

1 קופסה חומוס גרגרים

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכים לפרוסות

לסלט

2 עגבניות חתוכות לקוביות


1מלפפון

1 בצל

חופן פטרוזיליה

מלח,פלפל,שמן זית,לימון

טחינה (מלח,שום,כוסברה,לימון,מים קרים מאוד)

3 ביצים מגוררות

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת רחבה מוסיפים לימון ושיני שום מערבבים.

מוסיפים חציל ומטגנים עד להשחמה קלה מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן מטבלים במלח פלפל

מוסיפים גרגרי חומוס ומערבבים עוד כדקה.

מכינים טחינה-מערבבים במרץ את הטחינה,מיץ לימון,שום,ומלח.

מוסיפים בהדרגה מים ומערבבים עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

מכינים סלט- קוצצים את הבצל ,עגבניות,ומלפפון מתבלים ומוסיפים פטרוזיליה.

מרכיבים את המנה

מניחים סלט קר בצלחת מעל את החומוס,חצילים,ופטריות, מוזגים את הטחינה ומגררים ביצה קשה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...