יום רביעי, 1 ביולי 2015

פסטה עגבניות שרי שום ושמן זית

אלמוג חזר מהמעונות הביתה, ויש לי פרטנר רציני בארוחת צהריים. אז מה מכינים ?מנה פשוטה 10 דקות הכנה מהרגע שהפסטה מוכנה. עגבניות שרי,זיתי קלמטה,שום,ובזיליקום,ומעט פירורי קראנצ' שאלמוג הציע יצא מעולה!!



מצרכים ל-2 מנות
חבילת פסטה עפ"י בחירתכם
8 זיתי קלמטה מגולענים
5 שיני שום פרוסות
15 עגבניות שרי חצויות
צ'ילי חריף
מלח
בזיליקום טרי
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
1/2 שקית פיתה קראנצ' גרוסה

אופן ההכנה
מרתיחים מים עם מלח בסיר עמוק,מוסיפים פסטה ומבשלים עד לריכוך.
מחממים שמן זית,מוסיפים עגבניות,שיני שום,זיתי קלמטה,ובזיליקום מקפיצים כ-5 דקות ומתבלים במלח,פלפל,וצ'ילי.בודקים את הפסטה מסננים מעט ומוסיפים לסיר עם מעט נוזל של הפסטה. מערבבים עוד כ-5 דקות מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים פיתה קראנצ' מעל.

בתיאבון :)

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...