יום שישי, 17 ביולי 2015

עוגת אלפחורס

היום יום הולדת ...היום יום הולדת...והשמחה רבה!!זה התחיל אתמול,ברכה חברתי הטובה באה בבוקר עם פאי פיסטוק משגע!!!והמון מתנות!!כמובן שגם אני הכנתי עוגות אחת שוקולד והשנייה אלפחורס כי זה מה שאלמוג הזמין!!!טוב אני חייבת לציין שהיא מתוקה מאוד!! וטעימה מאוד!! אז אני מאחלת לעצמי בריאות ...ושוב בריאות וכל השאר יסתדר!!






מצרכים לתבנית מס' 26
לבסיס העוגה

100 גר` חמאה בטמפרטורת החדר
2 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1 כפות תמצית וניל
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כוסות קורנפלור
3/4 כוסות קמח רגיל

למלית
2 שמנת מתוקה 38%
2 אינסטנט וניל צרפתי
1 כוס חלב

לציפוי

צנצנת ריבת חלב (רצוי מאיכות טובה)

אופן ההכנה
מערבלים את החמאה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד ובהיר,מוסיפים ביצים בכל פעם ביצה אחת.
מוסיפים את שאר המרכיבים, ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד מכניסים למקרר לשעה.
מרדדים וקורצים עיגול בגודל התבנית,מהדקים היטב .עם מה שנישאר מכינים עוגיות אלפחורס לקישוט.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה,מצננים.
מקציפים את השמנת מוקה,אינסטנט,וחלב לקצפת יציבה ,מורחים על התחתית ומיישרים.
מעבירים למקפיא לשעה לפחות.
ממסים את ריבת חלב במיקרוגל ומורחים על המלית בעדינות. מעבירים למקפיא ל-4 שעות.
את העוגיות שהכנתם תניחו מעל לציפוי.



***יש להוציא את העוגה רבע שעה לפני ההגשה.



















אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...