יום שני, 20 ביולי 2015

בורקס בשר ופטריות



מצרכים
500 גר' בצק פילאס/עלים
300 גר' בשר בקר טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
חופן כוסברה
1 כפית בהרט
1 כפית שטוחה כמון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 פלפל שאטה יבשים(קטנים)
1 סלסלת פטריות טריות
2 כפות שמן קנולה
למריחה
1 ביצה
שומשום
פפריקה
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים פלפל גרוס ומלח.
2. מוסיפים פטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב ,מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע 
    גושים.
3.מוסיפים כמון ,בהרט,פלפל שאטה,לבסוף את הכוסברה ומצננים מעט.
4. פותחים את הבצק ויוצרים  עיגולים עם חותחן או כוס (לבורקס עגול) או רולדה ארוכה.
     ממלאים בתערובת, סוגרים היטב עם מזלג סביב.
5. מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומעט פפריקה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-10
    דקות מורידים את הטמפרטורה ל-180 ואופים כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.
    

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...