יום רביעי, 29 ביולי 2015

עוגת גבינה פירורים קלאסית

הקינוח האולטימטיבי לימים החמים שיבואו ובכלל אנחנו אוהבים עוגות גבינה, בעדיפות לעוגות גבינה קרות.
ואם תשאלו אותי גם וגם .......


מצרכים לתבנית חד פעמית בינונית

300 גר` עוגיות פתי בר

150 גר` חמאה מומסת

למלית גבינה

750 גר` גבינה 9%

2 מיכלים שמנת מתוקה

3/4 כוס סוכר

1 תמצית וניל

1 שמנת חמוצה 9%

1 אינסטנט וניל צרפתי

ההכנה

במעבד מזון טוחנים את העוגיות (לא דק מידי) .מוסיפים חמאה מומסת ,מערבבים עד שכל העוגיות

מצופים בחמאה,שומרים 1/2 כוס לפיזור מעל למלית.

מניחים בתבנית מרובעת חד פעמית בינונית/עגולה, בקוטר 26 מהדקים היטב לתחתית מעבירים

למקפיא עד להכנת המלית.

מקציפים את השמנת ,גבינות,סוכר,וניל,ואינסטנט לתערובת יציבה.

מוציאים את  התבנית מהמקרר שופכים את המלית מפזרים את יתרת הפירורים מעל לעוגה.

מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות להתייצבות.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...