יום שבת, 4 ביולי 2015

דניס וירקות בתנור

אצלי באופן קבוע בכל ערב שישי יש דגים מבושלים עם רוטב חריף בתוספת גרגרי חומוס,פול,או תפוחי אדמה. דגים אפויים בתנור אני מכינה בדרך כלל באמצע השבוע. הילדים מאוד מעורבים במה כדאי ועדיף ,ואולי נשנה קצת ,ואת העוגה הזאת וכו'. והשבוע הם נורא רצו דג אפוי בתנור, ואני כמובן שמחתי מאוד,כי אני ושינויים חברים מעולים!!ברשימת הקניות שלי הכנסתי דג דניס טרי עם עגבניות שרי שמן זית שום וכוסברה.אפשר להכין ולתבל כשעה לפני.

שעה לפני...לימון פרוס שמן זית שום מלח פלפל





מצרכים ל-4 מנות

4 דגי דניס נקיים 
עגבניות שרי בכל מיני צבעים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
6 שיני שום פרוסות
2 לימונים פרוסים
חופן כוסברה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
חורצים 3 חריצים מכל צד של הדג.
מכניסים אל בטן הדגים שום פרוס ולימון.
לוקחים חופן מלח גס ושמן זית ,ומורחים על הדגים מכל הכיוונים.
מניחים בתבנית את העגבניות,שום,פלפל חריף שלם,(לאוהבי החריף אפשר לפרוס)ופרוסות לימון,
מניחים את הדגים מעל ומזלפים שמן זית על הכל וכוסברה. אופים כ-20 דקות.(שימו לב לא לייבש את הדג).

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...