יום שישי, 31 ביולי 2015

עוגת גבינה קרה קרם לוטוס


לתבנית בקוטר 24 ס"מ
לבסיס
300 גר` עוגיות לוטוס
100 גר` חמאה מומסת
למלית:
250 גר` גבינה לבנה 5%
225 גר' גבינת נפוליאון 16%
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
2 מיכלי שמנת מתוקה
100 גר` שוקולד לבן 
1/4 כוס חלב
25 גר' חמאה
לציפוי
1 כוס ממרח לוטוס
אופן ההכנה
טוחנים את העוגיות לפירורים,  מערבבים עם החמאה המומסת.
משטחים ומהדקים את הפירורים בתבנית  ומכניסים למקפיא עד הכנת המלית.
ממיסים את השוקולד הלבן חמאה וחלב מערבבים ומצננים מעט
מערבבים גבינות ואינסטנט וניל בקערה נפרדת ומוסיפים את תערובת השוקולד הלבן טורפים בממטרפה
מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינות
מוציאים את התבנית מהמקפיא  ויוצקים את הקרם גבינה מעל לבסיס מחזירים למקרר ל-4 שעות להתייצבות
ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל ויוצקים על העוגה מחזירים למקרר  לשעה לפחות

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...