יום שבת, 1 באוגוסט 2015

קסטה בראוניז שוקולד קרם וניל


                      

זה טעים בדיוק כמו שזה ניראה,עוגיות בראוניז וביניהן גלידה וניל.מתכון כייפי קל ואביבי.


מצרכים
לעוגיות:
300 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
6 ביצים
כוס וחצי סוכר חום
1 כף תמצית וניל
1/4 כפית מלח
2 כפות אבקת קקאו
300 גרם שקדים טחונים
לקרם וניל:
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
לקישוט:
100 גרם שוקולד חלב, מומס
מקרונים


אופן הכנה


מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
העוגיות:
שמים את השוקולד והחמאה בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (בודקים ומערבבים כל 30 שניות), עד שהשוקולד נמס ונוצר קרם מבריק. מצננים.
בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים עם הסוכר, הווניל והמלח. מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את קרם השוקולד לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות לעיסה אחידה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. יוצקים לתבנית, משטחים ואופים כ-25 דקות עד שנוצר קרום עליון שחום. מצננים ומאחסנים במקפיא לשעה.
המלית: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים לקרם יציב.
מוציאים את תבנית העוגיות מהמקפיא וקורצים כ-20 עוגיות בקוטר של 6 ס”מ (אפשר באמצעות מיקד או כוס בקוטר המתאים).
מעבירים את המלית לשק זילוף. מזלפים את הקרם על מחצית מהעוגיות, מכסים בעוגיות הנותרות. ומזלפים מעל את הקרם שנותר
מזלפים שוקולד מומס מעל ומקרון ומגישים.


***המתכון מכאן עם שינויים קלים

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...