יום חמישי, 2 ביולי 2015

פלפלים בכל מיני צבעים








מצרכים ל-3 מנות
למלית
400 גר' בשר בקר טחון
1 כוס אורז עגול שטוף
1 כפית מלח

2 שיני שום                                                                                               
חופן כוסברה
מעט נענע
1/4 כפית ראס אל חנות
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל לבן
1 בצל קצוץ
לרוטב
2 גמבה אדומה
2 גמבה צהובה
2 גמבה ירוק בהיר
2 גזרים חתוכים לפרוסות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 קופסת עגבניות  מרוסקות (mutti)/ עגבנות טריות
2 כוסות מים
1/4 כוס שמן קנולה/זית                                                                                  
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את חומרי המלית ומניחים בצד,עד להכנת הרוטב.
בסיר רחב מחממים את השמן,מוסיפים פרוסות גזר ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קופסת עגבניות ,פפריקה,מלח,סוכר ופלפל שחור. מערבבים מוסיפים כוס מים, מבשלים כ-10 דקות.
חותכים את ראשי הפלפלים ושומרים.
מנקים את הפלפלים מגרעינים ,וממלאים בתערובת האורז והבשר.
מניחים בסיר ושמים כף מהרוטב בכל פלפל.מכסים את הפלפלים עם ראשי הפלפלים.
מבשלים כ-15 דקות עד לרתיחה מנמיכים ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהרוטב מצטמצם.
**אפשר להוסיף פלפל חריף,גזר,חצילים ולמלא

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...