יום שלישי, 14 ביולי 2015

רולדות ממולאות במליות תמרים וריבה



    



מצרכים לבצק ל-3 רולדות


350 גרם (2.5 כוסות) קמח תופח
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
1 גביע שמנת חמוצה
1 חלמון
2 כפות סוכר

מלית תמרים
300 גר` מחית תמרים

1/4 כוס סילאן
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון


למלית ריבה
2 כפות ריבת תות

2 כפות קוקוס טחון
1/4 כוס אגוזי מלך טחונים

אבקת סוכר 



אופן ההכנה:

להכנת הבצק: שמים בקערת המערבל עם וו גיטרה את כל המרכיבים
ולשים לבצק אחיד. צרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר שעתיים לפחות.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים,על משטח מקומח מרדדים לעלה דק מורחים מחית תמרים,אגוזי מלך,קינמון,ומעל סילאן. מגלגלים לרולדה הדוקה.

ברולדה השנייה מורחים ריבת תות מעל קוקוס ואגוזי מלך.
מסדרים את הרולדות בתבנית אפיה במרווחים ,אופים כ-25 דקות עד להזהבה.
לאחר צינון מפזרים אבקת סוכר וחותכים לפרוסות .

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...