יום חמישי, 13 באוגוסט 2015

עוגת שוקולד עסיסית!!!

אם מוסיפים לעוגות שוקולד... שמנת,יוגורט,ריוויון, הן יוצאות רכות ועסיסיות,לפרווה מוסיפים קרם קוקוס.



מצרכים לתבנית מס' 24
3 ביצים
1/2 כוס שמן(חד פעמית)
1 שמנת חמוצה 9%
1-1/2 כוסות מים
100 גר' אבקת סוכר
3/4 כוס קקאו
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתיה
לזילוף
50 גר' שוקולד חלב/מריר
1 כף שמן קנולה
מחממים תנור אפיה ל-160 מעלות
במיקסר מקציפים ביצים,שמן,שמנת חמוצה,מים, אבקת סוכר,וקקאו במהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים קמח מנופה ,אבקת אפייה ,ואבקת סודה לשתיה, מערבלים עוד דקה עד לתערובת אחידה.
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות.
ממסים במיקרוגל שוקולד וכף שמן ומזלפים מעל לעוגה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...