יום שלישי, 18 באוגוסט 2015

פסטו זעתר וצנוברים

בפעם האחרונה שטיילנו בשוק בעכו קנינו זעתר, הריח מטריף והחיבור עם שמן זית... כאילו לא הופרדו בלידתם.
   אז הכנסנו קצת בסלטים ונשאר המון...ולפני שמתייבש החלטתי להכין ממרח פסטו זעתר
  במקום בזיליקום...בכלל אפשר להכין גם מכוסברה,פטרוזיליה, משדרג כל ארוחה .




מצרכים
   1/2 ק"ג עלי זעתר טרי
  3 שיני שום
  50 גר' צנוברים/שקדים
  1 כף מלח
  1/4 כוס שמן זית
  1 כפית פלפל שחור גרוס
  מיץ מלימון אחד בינוני
  אופן ההכנה
   מפרידים את עלי הזעתר מהגבעול, ומעבירים למעבד מזון עם שאר המרכיבים.
   מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד. טועמים ומשפרים טעמים.
   מעבירים למקרר עד לשימוש.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...