יום שני, 24 באוגוסט 2015

עוגת דבש קפה

לקוראי הבלוג ולבני משפחתי היקרים!!!
               מאחלת לכם שנה טובה  קסומה ונפלאה. שנה של נחת, של אושר, של שגשוג, ושל  אהבה. שכל משאלות ליבכם יתגשמו לטובה.




תבנית עגולה 24 או 3 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
מצרכים
1 כוס מים (240 מ"ל)
2 כפות קקאו (20 גרם)
3 כוסות קמח (420 גרם)
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 כפית אבקת סודה לשתייה
2/3 כוס דבש (200 גרם)
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית קפה נמס
2 ביצים גדולות שלמות בגודל לארג'
כוס שמן פחות כף (180 גרם)
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
מקציפים:
3 חלבונים
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
לפיזור 
פיסטוק,אגוזי מלך,אגוזי ברס,שקדים מולבנים
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את המים, מערבבים עם הקקאו ומצננים.
2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הדבש, הקינמון,
    הקפה, הביצים, השמן ושלושת-רבעי כוס סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את המים עם
    הקקאו ומערבבים.
3. שוטפים את הקערה ומנגבים טוב - שלא תישאר אפילו טיפה אחת.
4. מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקציפה תפוחה ויציבה.
5. מערבבים את קצף חלבונים לתוך התערובת בתנועות קיפול.
6. מחממים תנור ל-170 מעלות. מוזגים את תערובת עוגת הדבש לתבנית, מקשטים איך שרוצים
    מפזרים מעל פיסטוק,אגוזי מלך,אגוזי ברס,ושקדים מולבנים
 7.  אופים כ-35 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

המתכון של מיקי שמו עם מעט שינויים בקישור המצורף-http://www.mako.co.il/food-holiday-recipes/sukkot-recipes/Recipe-1bbdaf3687ba041006.htm

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...