יום חמישי, 27 באוגוסט 2015

גלילות בשר וחצילים

 ידוע שבשר וחצילים זה שידוך משמיים!!! ואני הכי אוהבת חצילים.....!! עם כל דבר!!! כי ...איך תסבירו את העובדה שיש לי לפחות 10 רשומות עם חצילים? ועוד היד נטויה . בדרך כלל אני מטגנת את החצילים לפני המילוי הפעם ניסיתי לקלות בתנור ויצא מעולה!!





 מצרכים ל-5 מנות
2 חצילים מאורכים
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
לקציצות בשר
750 גר`  בשר בקר
1/4  צרור כוסברה
1 בצל בינוני
1 כפית ראס אל- חנות
1/2 כפית כורכום
1 כפית פלפל לבן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
לרוטב
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצים
1 קופסת עגבניות חתוכות (mutti)
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף מלח
1 כף סוכר
3 כפות שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה
מניחים נייר אפיה בתבנית התנור, פורסים את החצילים דק, מורחים שמן זית ומלח, ואופים בטורבו 
בחום 190 מעלות כ-15 דקות מצננים.
מערבבים את מרכיבי הקציצות ויוצרים  קבבון, מניחים בחלק הקרוב של החציל ומגלגלים,מניחים בצד 
עד להכנת הרוטב.
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים  את השום מטגנים עוד מעט ומוסיפים את העגבניות.
מתבלים בפפריקה,מרק עוף,מלח,פלפל,סוכר מוסיפים מים מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
מנמיכים להבה, מניחים את גלילות החצילים ומהבשר שנותר מכינים קציצות מוסיפים לסיר מבשלים 
כשעה עד לאידוי רוב הנוזלים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...