יום שלישי, 4 באוגוסט 2015

ריבת תותים קלאסית

ריבת תותים עשירה עם מרקם חלק או חתיכות שלמות,אחרי שתכינו בפעם הראשונה לא תחזרו לקנות אף פעם. בלי חומרים משמרים והמון אהבה. הבית מתמלא ריח מתקתק והטעם משגע!!!!אל תשכחו לשמור מעט רוטב במקפיא לקינוחים שלכם.

מצרכים
900 גר` תותים טריים אדומים חצויים
מיץ וקליפה מגורדת מלימון
600 גר` סוכר
1 סוכר וניל
3 טיפות תמצית ורדים

אופן ההכנה
מסירים את העוקץ ושוטפים היטב את התותים(עדיף להשרות כ-10 דקות ולשטוף).
מכניסים את התותים לסיר עם הסוכר,לימון ,קליפה מגורדת,סוכר וניל,ותמצית ורדים.
מעבירים למקרר כל הלילה(זה הסוד לתותים שלמים)
את התותים והנוזלים שהצטברו מעבירים לסיר עמוק ומבשלים על להבה גבוהה כ-10 דקות .מערבבים
מנמיכים להבה ,מבשלים עוד 30 דקות תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים יתאדו מעט והתותים נשארים שלמים.
מצננים מעבירים לצנצנת אטומה ומעבירים למקרר או למקפיא עד לשימוש.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...