יום שלישי, 4 באוגוסט 2015

ריבת תפוזונים סיניים

    קליפתו רכה ,ובשל המרירות שלו הוא משמש בעיקר להכנת ריבות,רטבים, וממתקים.



 מצרכים
 1 ק"ג תפוז סיני
  750 גר' סוכר
  2/3 כוס מים
  מיץ מחצי לימון
  1 מקל וניל
  אופן ההכנה
  שוטפים את התפוזים ומסננים מניחים בקערה
  מוסיפים מים רותחים ומשהים כ-10 דקות מסננים
  מכניסים לסיר את המים,סוכר,מיץ לימון,ומקל וניל מביאים לרתיחה מבשלים כ-5 דקות
  מוסיפים את התפוזים מבשלים עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה מנמיכים ומבשלים כחצי שעה
  מסירים מהאש,התפוזים ממשיכים לספוג את הנוזלים מצננים היטב
  מעבירים את הריבה לצנצנת אטומה ושומרים במקפיא עד לשימוש




אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...