יום שלישי, 18 באוגוסט 2015

פאי תפוחים אישי ממלוואח

המתכון הזה גאוני וטעים!!!מסוג המתכונים שאתה שואל את עצמך "איך לא חשבתי על זה קודם?
הכי מהיר שעשיתי....והמחמאות לא אחרו לבוא....ואני בסה"כ הפשרתי מלאווח.


מצרכים ל-2 מנות
2 תפוחים גרני סמית פרוסים דק
4 עלי מלוואח מופשרים
1 חלמון
1/4 כוס סוכר (עוד קצת לפיזור על הפאי לפני אפיה)
1/2 כפית קינמון
1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל­180 מעלות.
מקלפים את התפוחים, מנקים מליבה, חותכים לרבעים ופורסים לפרוסות דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים עם סוכר, קינמון וקורנפלור.
מרכיבים כל פאי משני עיגולי מלאווח: מניחים על משטח העבודה נייר אפייה ועליו עיגול מלאווח אחד.
עורמים על המלאווח כף של מלית תפוחים.
בעזרת פיית זילוף רחבה וחלקה קורצים בעיגול הבצק השני כמה חורים עגולים ­ לקישוט וגם ליציאת האדים .
מניחים את המלאווח המחורר מעל המלאווח עם התפוחים,מותחים אותו קצת לכיסוי המלית.
 מהדקים במזלג את השוליים.
מורחים חלמון ומפזרים מעט סוכר מעל הפאי, לקישוט. 
מעבירים את נייר האפייה עם המאפים שעליו לתבנית תנור ואופים כ­25 דקות,  שומרים במקרר. מגישים
 חמים, ואם רוצים מוסיפים מעל גלידה וסירופ מייפל.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...