יום חמישי, 3 בספטמבר 2015

ריבת תפוחים ושקדים מולבנים


המצרכים
1 ק"ג תפוחים(גרנד סמית) קלופים ומגוררים גס
1 ק"ג סוכר
1/2 לימון עם הקליפה
מיץ משני לימונים
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
50 גר' שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה
מניחים בסיר את התפוחים המגוררים עם הסוכר והלימון עם הקליפה ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה עד בעבוע.
מסירים את הקצף שנוצר,מוסיפים מיץ לימון,מנמיכים להבה,מוסיפים את תוכן מקל וניל,ומקל 
קינמון.ממשיכים לבשל עד לקבלת צבע זהוב בהיר.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...