יום ראשון, 11 באוקטובר 2015

פטיפורים שוקולד קראנץ

פטיפורים על בסיס קראנץ ,שכבות של פצפוצי אורז,ממרח לוטוס,חמאת בוטנים ושוקולד.



פטיפורים קראנצ' פצפוצים וממרח לוטוס
לכ-36 פטיפורים בתבניות סיליקון קטנות
200 גר' שוקולד חלב
1 כפית שמן קנולה
3 כפות ממרח לוטוס
3 כפות דבש
3 כפות חלב
2 כוסות פצפוצי אורז(כוס חד פעמית)
אופן ההכנה
ממסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל בהדרגה, מערבבים היטב לקרם אחיד,
יוצקים לתבנית שיכסה את הקרקעית של כל שקע ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.
לקראנצ'- ממסים ממרח לוטוס ודבש למשך מספר שניות במיקרוגל עד לקבלת
תערובת רכה.
מוסיפים חלב ומערבבים היטב, מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים.
מוציאים את התבניות מהמקרר וממלאים עד למעלה, מחליקים ומהדקים בעזרת האצבעות
מחזירים למקפיא לשעה.
מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר או בהקפאה.  

מתכון מס'2
פוטיפורים חמאת בוטנים ושוקולד
כ-36 יחידות
שכבה ראשונה
200 גר' שוקולד מריר/לבן
2 כפות שמן קנולה
שכבה שנייה
150 גר' חמאת בוטנים
100 גר' חמאה
2 כפות דבש
100 פירורי ביסקוויטים
שכבה ראשונהממסים שוקולד ושמן במיקרוגל מערבבים היטב.
שכבה שנייה- שמים בסיר חמאת בוטנים,חמאה ודבש מבשלים  עד לאיחוד,
מוסיפים ביסקוויטים ומערבבים היטב.
ממלאים בתבנית לפטיפורים מסיליקון חצי גובה שוקולד, מעבירים להקפאה ל-10 דקות.
מוסיפים קרם חמאת בוטנים מעל לשוקולד ומיישרים ,מקפיאים עוד 10 דקות.

מלית נוגט
100 גר' אבקת נוגט
3 כפות שמן

מערבבים עד לסמיכות 
ממשיכים לפי המתכון שכבה ראשונה שוקולד, שכבה שנייה מלית נוגט,ושכבה שלישית שוקולד.







אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...