יום שני, 12 באוקטובר 2015

פסטה פסטו וערמונים

פסטה פסטו כמעט כולם אוהבים...(לא אני). פעם בשבוע באופן קבוע מתבשלת הפסטה עם ערמונים,פטריות,פסטו,וצנוברים. אלמוג מכין אני הסו שף (מנקה אחריו).הפעם השתמשנו בפסטה ארמוניקה צבעונית בטעמי סלק אדום,עגבניות,בזיליקום,ותרד-מקמח סמולינה מחיטת דורום משובחת,ופסטו איכותי תוצרת איטליה.




מצרכים


350 גר' חבילת פסטה ארמוניקה
200 גר' ערמונים קלופים וקלויים (וילי פוד)
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתוש
1 סלסלה פטריות שמפיניון
1 צנצנת פסטו מוכן
50 גר' צנוברים קלויים
1 כף סוכר דמררה
1 כף מלח
100 גבינה בולגרית מגוררת
3 כפות שמן זית
1/4 כפית פלפל צ'ילי גרוס


אופן ההכנה
לבשל את הפסטה עפ"י הוראות יצרן ולסנן מנוזלים.
לחמם שמן זית בסיר רחב,להוסיף בצל קצוץ,סוכר,ומלח לערבב ולטגן עד להזהבה.
להוסיף פטריות להקפיץ כ-5 דקות.
לערבב את הפסטו ולהוסיף יחד עם הערמונים והצנוברים לתבשיל.
לבשל כ-10 דקות תוך ערבוב ושיפור טעמים.
להוסיף את הפסטה לערבב בעדינות לבשל עוד 5 דקות .
לפזר גבינה בולגרית ופלפל צ'ילי ולהגיש.






אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...