יום שבת, 3 באוקטובר 2015

חזה עוף ממולא בשר

מנה חגיגית וטעימה,חזות עוף חתוכים ופרוסים דק ממולאים בבשר בקר מתובל.




 
מצרכים
10 יח' חזה עוף פרוסים דק
300 גרם בשר טחון
צרור כוסברה
2 פרוסות לחם (רצוי מיום לפני)
4 בצלים בינוניים
1 פלפל צ'ילי חריף חתוך לקוביות קטנות
1 תפוח אדמה בנוני
1 כפית פלפל שחור
1 כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1 כף  סילאן
2 כפות תבלין ראס אל חנות
 אופן ההכנה:
 לוקחים את הפרפרים של חזה עוף ופורסים לפרוסות דקות.
 טוחנים את הבשר הטחון יחד עם כוסברה, פטרוזיליה, תפוח אדמה, ו-2 פרוסות לחם רטובות
  וסחוטות היטב.
 לתערובת הבשר הטחון מוסיפים ראס אל חנות ומלח לפי הטעם. מוסיפים מעט שמן, מערבבים הכל
 ומניחים בצד שטעמים יתמזגו.
 לוקחים את הבצלים וחותכים לעיגולים בעובי של 1/2 ס"מ. מטגנים את הבצל עם שמן עד קבלת
  צבע זהוב מוסיפים סילאן.
 לוקחים את פרוסות חזה העוף מניחים במרכז את תערובת הבשר הטחון ומגלגלים למעין
 נקניקיה/ רולדה. מניחים מעל הבצל באופן שהסגירה של חזה העוף תפנה מטה.
 מהבשר שנישאר מכינים קציצות ומוסיפים לסיר.
 מניחים במשך 3 דקות את הממולאים משחימים מעט והופכים צד ולאחר מכן מוסיפים מים רותחים
 לגובה של עד לחצי מגובה מהממולאים מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
 מוסיפים מלח ופלפל שחור, מכסים ונותנים להתבשל עד שהנוזל מצטמצם ומקבל סמיכות טובה.

מקור המתכון של סמדי בומבה עם מעט שינוייםhttp://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-meat/Recipe-648d63ded047c21006.htm



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...