יום שישי, 23 באוקטובר 2015

עוגה כפרית

עוגת כפרית בציפוי אגוזים ושיבולת שועל 


מצרכים (לתבנית אינגליש קייק 25 ס״מ):

לעוגה:

75 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר לבן(110 גר')
2 ביצים גדולות  L
5  גר' אבקת אפייה
5 גר' סודה לשתייה
קורט מלח
3/4 כוס קמח רגיל (115 גר')
65 גר' שמנת חמוצה 9%
1/4 כוס אגוזי פקאן (35 גר')
5 תמרים מיובשים חתוכים לקוביות
10 טיפות תמצית וניל

לציפוי:

1/4 כוס קוואקר
2 כפות גרעיני חמנייה
1/4 כוס אגוזי פקאן (35 גר')
1/4 כוס אגוזי לוז (40 גר')
25 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
2 כפות שטוחות סוכר לבן

אופן ההכנה:

1. במיקסר וו גיטרה שמים חמאה וסוכר מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה.
3. בקערה נפרדת מערבבים סודה לשתייה,ואבקת אפייה עם הקמח ומוסיפים בהדרגה למיקסר.
4. לאחר חצי כמות מוסיפים את השמנת החמוצה ואז את שאר האבקות.
5. מוסיפים את התמרים והווניל ,מערבבים עד קבלת עיסה אחידה.
6. הציפוי: 
   מערבבים את כל מצרכי הציפוי עד קבלת אחידות.
7.הרכבת העוגה: מוזגים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה ומיישרים. מעליה מוסיפים באופן אחיד את   
   הציפוי.
 8. אופים ב-180 מעלות 40 דקות או לפי הצורך.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...