יום שבת, 24 באוקטובר 2015

סלמון בקראסט פיסטוק ופנקו

דג סלמון בקראסט פיסטוק,פנקו,שום,שמן זית,דבש,מלח,פלפל.


אצלנו באופן קבוע בשישי דג ברוטב חריף וירקות. לאחרונה עפ"י בקשת הילדים (כולם בדיאטה)הכנתי
 דגים בתנור (לברק,דניס,מושט)עם שום,לימון,שמן זית ותבלינים. אתמול ביקשו סלמון בקראסט 5 דקות
עבודה ו-20 דקות בתנור יצא מעדן!!


מצרכים ל-4 פרוסות במשקל 150 גר'

1 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים)
1 כוס פיסטוק (לא קלוי ללא מלח)
3 שיני שום כתוש
2 כפות דבש
3 עלי טימין טרי
מלח
פלפל גרוס
שמן זית

אופן ההכנה

מכניסים למעבד מזון את הפיסטוק,פנקו,שום,וטימין לטחינה גסה,מוסיפים מלח פלפל ומערבבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות
מניחים את הסלמון בתבנית עם נייר אפייה עם העור למטה ומשמנים את נתחי הסלמון בשמן זית ודבש .
לוקחים חופן מתערובת הפיסטוק ומניחים מעל ומהדקים לדג.
אופים כ-15-20 דקות.

*ההשראה למתכון של השף צחי מויאל עם מעט שינויים


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...