יום שבת, 21 בנובמבר 2015

עוגה תפוזית מאד!!!

עוגת תפוזים קלה בחושה בלי להפריד ביצים ובלי מיקסר



תבנית מס' 24
                                                                 
מצרכים
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
קליפת מגוררת מתפוז שלם
2.5 כוסות קמח תופח
1/4 כפית תמצית תפוז(לא חובה)
לקישוט - אבקת סוכר
 
אופן ההכנה
בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר ,שמן ,קליפה מגוררת ,ומיץ תפוזים כ 5 דקות עד
לקבלת תערובת אחידה  ונאה.
מוסיפים את הקמח בהדרגה ומאחדים לעיסה אחידה לא יותר מידי (שלא תצא עוגת חנק).
מחממים תנור ל 170 מעלות ושופכים את העיסה התפוזית לתבנית משומנת.
אופים כ 50 דקות מחכים מעט שתצטנן הופכים על מגש יפה מניחים שבלונה  ומפדרים מעט עם אבקת סוכר.
 
בתיאבון
  

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...