יום שני, 23 בנובמבר 2015

ספגטי פרפלה ברוטב אגוזי מלך

את המנה הזאת אתם ממש תאהבו...למה?כי לוקח 10 דקות להכין ,לתבל,לטחון,ולהגיש.





לרוטב:

150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
קורט סוכר
קורט אגוז מוסקט טחון
100 סמ"ק שמן זית

לפסטה:
500 גרם ספגטי
30 גרם חמאה
50 גרם פירורי לחם
מלח, פלפל
מעט גבינת פרמג׳יאנו מגוררת


אופן ההכנה:

הרוטב:
בקערה קטנה מניחים את האגוזים הקצוצים.
מוסיפים קורט סוכר ואגוז מוסקט ומערבבים.
מוסיפים לאט את השמן, תוך כדי ערבוב.

הפסטה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
בזמן בישול הפסטה ממסים חמאה במחבת עמוקה שתכיל את הספגטי.
מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים תוך בחישה עד להזהבה.
מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת ומעט מי בישול, בוחשים ומבשלים כדקה נוספת.
מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ומערבבים.
מעבירים לצלחות הגשה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פרמג'אן מגוררת.




**המתכון בהשראת לאון אלקלעי מהתוכנית "לאון אל דנטה"

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...