יום ראשון, 1 בנובמבר 2015

כדורי שוקולד אגוזי לוז ומרציפן


המצרכים ל-30 יחידות
200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
200 גר` שקדים טחונים גס
150 גר` קוקוס
1 כפית תמצית שקדים
300 גר` מרציפן מגורר גס
3 ביצים גודל L
1/4 כוס מים
1/2 כוס קורנפלור
200 גר` שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה

אופן הכנה

במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים,מים,לערבב עד לאיחוד החומרים.
בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות, להניח בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. 
לא לייבש את העוגיות כי אז תאבד העסיסיות,  לצנן היטב.
להמס במיקרו שוקולד ושמן ,לערבב היטב להעביר את העוגייה לשוקולד המומס עד לכיסוי מלא.
כך את כל השאר בכל פעם עוגייה אחת.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...