יום חמישי, 10 בדצמבר 2015

סופגניות אשל

כמו שכבר סיפרתי לכם אני לא אוהבת סופגניות וגם ילדיי לא מתלהבים, בלשון המעטה. אנחנו אוהבים ספינג' והמון!!את הסופגניות האלה ראיתי ברשת בכל מיני ואריאציות וכולן פחות או יותר אותו דבר. ללא התפחה מהירות הכנה וטעימות מאוד !!מלאתי עם ריבת תות הכי פשוטה.



מצרכים 
2 אשל
2 ביצים
1 חבילה קטנה של קמח תופח אסם (3 וחצי כוסות קמח תופח)
כפית גרידת תפוז / לימון (לא חובה)
כף ברנדי
4 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
להגיש עם אבקת סוכר, ריבה, סוכר רגיל או דבש, מייפל, שוקולד או מה שרוצים.



אופן ההכנה
לערבב היטב בקערה את כל המצרכים לפי הסדר הרשום.
שמים את השמן בסיר רחב ומחממים על אש בינונית. אחרי 3-2 דקות מכניסים לתוך הסיר ידית של כף עץ - אם 
מתחילות לצוץ בועות קטנות מסביב לידית, אתם יכולים להתחיל לטגן.
למלא כף גלידה בכף מהתערובת  ולטגן כ-3 דקות מכל צד.(אפשר בכף רגילה ) עד להזהבה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...